ANIMAL CAKE UŽ NENÍ SÁM!

Aktualizováno 9. 8. 2018

POZOR, POZOR! ANIMAL CAKE UŽ V TOM NENÍ SÁM! NOVĚ DORTOVOU SMĚS PRO PEJSKY ZASTUPUJE SPOLEČNOST PUČÁLKA S.R.O.

Ta má v nabídce velmi kvalitní krmiva a další chovatelské potřeby. Vlajkovou lodí je krmivo Marp. Těmito výtečnými granulemi krmí svého pejska i Vanda Gregorová, která patří k naprosté špičce v dogdancingu. Pokud objednáte dortovou směs přes stránky animalcake.cz, můžete se také těšit na vzorek krmiva Marp, který Vám v balíčku spolu s Animal Cake přijde.

Cílem nového partnerství je, aby se o Animal Cake dozvědělo co nejvíce lidí, kteří chtějí svému pejskovi dát něco výjimečného a přitom se na výsledném pamlsku nějak podílet.

Na dnešním trhu s krmivem a pamlsky působí velké množství firem. Pokud však hledáte spojence, na jehož prvním místě je opravdu spokojenost zvířat a až na druhém místě finanční prosperita, výběr se vám velice rychle smrskne na minimum.

Martin Pučálka a jeho tým přistupuje ke svému podnikání jedinečným způsobem. Kromě výroby a prodeje krmiv pro psy i kočky se snaží přinášet mnoho informací o výživě a usnadnit majitelům domácích zvířat výběr vhodného krmiva. K prodeji by společnost nikdy neuvedla produkt, kterým by nekrmila svá vlastní zvířata. Pokud máte jakékoliv otázky ohledně krmiva, u Pučálků jsou vám vždy k dispozici s odbornou radou a vstřícným přístupem.

Ráda spolupracuji s lidmi, kteří vše získali vlastní pílí, a kteří staví zdraví a lásku ke zvířatům před obchodní cíle. A právě s takovým partnerem se nyní Animal Cake spojil.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace