JAK SE ZRODIL ANIMAL CAKE

Aktualizováno 9. 8. 2018

Jsem velkým milovníkem všech zvířat. Vrhám radostný pohled po každém štěněti, které vidím, mouchu raději pustím z okna, než abych ji vzala plácačkou, nad drahými kabelkami, které jsou důmyslně ozdobeny drápky mého kocoura, jen mávnu rukou – hlavně, že se na nich ten můj chlupáč dobře prospal. Po sestřenici, která odjela studovat do zahraničí, jsem zdědila dva křečky, večer se společně s příchodem mého přítele domů v mé posteli objeví i malý flekatý pejsek Jack russel terier s nevšedním jménem Zebra a krom toho, že přítel má asi sedm sportovních koní a vede stáj, já sama vlastním hnědého koňského krasavce jménem Cris Acobat.

Jak je tedy z výše zmíněných řádků patrné, zvířata jsou nedílnou součástí mého života. Vzájemně se rozmazlujeme, zažíváme plno krásných chvil a starostí je v jejich přítomností tak nějak míň.

A tak jsem přemýšlela, jak je za jejich přítomnost odměnit. Hraní a trávení společného času je u většiny z nás samozřejmostí. Pamlsky u nás taky nikdy neschází, ale chybělo mi něco mimořádného, co bych jednou za čas dala mým miláčkům a potěšila jak je, tak sebe. A pak to přišlo ve snu. Ráno jsem vstala a začala hledat na internetu, jestli něco takového v České republice existuje. Následně můj nápad začal nabývat jasnější podoby. Začalo testování, čtení, schůzky s výživáři, úřady a patentovou kanceláří.

Uplynulo několik měsíců a původní vnuktnutí ve snu se stalo realitou. S radostí představuji světu Animal Cake – dortové směsi pro koně. Díky Animal Cake získáte rychle a jednoduše základní dortový korpus, který si pak dozdobíte dle vlastní představy. Dort testovalo mnoho koníků u nás ve stáji a všem moc chutnal. Doufám, že pokud si Animal Cake zakoupíte, zažijete další nevšední chvíli plnou štěstí a radosti se svým zvířecím kamarádem i vy.

Michaela

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace