ANIMAL CAKE PRO PEJSKY

Aktualizováno 9. 8. 2018

Víte, že Česká republika je národ pejskařů? Podle statistických úřadů zde žije 1,5 až 2 milióny psů. Hlavně ve městech je chlupáč plnohodnotným členem rodiny. Máte doma pejska? Jak mu vyjadřujete svou lásku? Hrajete si s ním, chodíte na procházky, mazlíte se, či mu dáváte pamlsky?

SLAVÍTE PEJSKOVY NAROZENINY?

Před více než rokem jsem začala pracovat na projektu nesoucí jméno ANIMAL CAKE. V současné době je Animal Cake známý především mezi milovníky koní, jelikož prvním produktem byla dortová směs pro koně. Ta udělala radost už stovkám koníkům a jejich majitelům.

Jelikož v mém životě hrají nepostradatelnou roli nejen koně, ale také pejsci a další zvířata, věděla jsem hned zpočátku, že chci vymyslet i DORTOVOU SMĚS PRO PEJSKY.

Myšlenka je krásná věc, avšak cesta k realizaci byla velmi dlouhá. Několikrát jsem ji chtěla i vzdát. Vytvořit směs, která bude pejskům chutnat, prospívat jejich zdravím, bude dobře držet výsledný tvar a plnit mnoho dalších kritérií, nebylo vůbec snadné.

JAK VZNIKAL ANIMAL CAKE PRO PEJSKY?

Pomáhali mi veterináři z brněnského Ústavu výživy zvířat i výrobci prémiových krmiv pro pejsky. Několik měsíců probíhalo testování, nakupování surovin, jejich obměňování a rozdávání dortových směsí kamarádům, kteří vlastnili pejsky, a dávali mi zpětnou vazbu. Souběžně s tímto jsem psala nesčetně e-mailů a měla desítky telefonátů ohledně té pravé dózy. Najít takovou, která má podobu dortu a zároveň má vhodný obsah se mi jednu chvíli zdálo téměř nemožné, ale nakonec se podařilo.

Nejdelší dobu trvalo získat dodavatele kvalitního sušeného masa. I tato výzva byla splněna. S grafikem jsme několikrát opravovali vzhled etikety, vymýšleli letáčky a další propagační materiály. S vyjmenováním všech činností a aktivit kolem vzniku Animal Cake bych zaplnila množství dalších řádků. Důležité je, že se nakonec vše povedlo a už jen dny nás dělí od uvedení Animal Cake pro pejsky na trh.

V budoucnu to bude už jen na vás – milovnících psů. Podpoříte český produkt a malou firmu v začátcích? Pomůžete mi, aby se o Animal Cake dozvědělo co nejvíce lidí? Jsem otevřena Vašim nápadům a cením si Vašich názorů. Animal Cake je o chvílích štěstí a radosti, které trávíme se svými mazlíčky, a já si moc přeji, aby jich bylo co nejvíce!

MICHAELA

E-MAIL: INFO@ANIMALCAKE.CZ

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace