Talismany pro koně

Aktualizováno 27. 11. 2021

Máte nějakou věc, která vám přináší štěstí? A co takto mít něco kouzelného i pro vašeho koníka? Začala jsem vyrábět talismany pro koně. Je to milá ozdoba na čabraku či uzdečku, která díky minerálním polodrahokamům oplývá i nevšední mocí a pozitivní energií.

Přichystala jsem čtyři základní designy, ze kterých můžete vybírat. Navíc je možné si nechat vytvořit talisman přímo vám a vašemu koníkovi na míru. Myslela jsem i na samotné jezdkyně, pro které jsou v nabídce nádherné minerální náramky s podkovičkou. Minerály a drahé kameny lidstvo používá již od nepaměti jako ochranné talismany. Tyto polodrahokamy v sobě nesou vzácnou energii ze samotné přírody a často vznikaly po stovky let v samotném nitru Země. Talismany jsou i krásnými dárky pro lidi, kteří jsou vám blízcí. Každý si zaslouží mít u sebe tohoto malého pomocníčka štěstí, který do životů pomáhá přivolávat pozitivní vlivy a chrání před vsím zlým.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace